Software en verbruiksartikelen

Schuler software

Halwema & Schuler gaan hand in hand

Halwema is sinds mei 2005 de exclusieve verdeler voor de Belgische markt van het Schuler consultatie- en softwarepakket. Schuler heeft meer dan 50 jaar ervaring en is met de jaren uitgegroeid tot een vooraanstaand IT-leverancier voor zowel KMO’s als industrieklanten. Een zeer belangrijke eigenschap van het pakket is dat het wordt gemaakt volgens de wensen of eisen van uw bedrijf.

Schuler heeft ondermeer een krachtige en gemakkelijk te manipuleren tekenmodule die u toelaat snel een ontwerp aan de klant voor te stellen. Van het grondplan over de verschillende aanzichten, constructietekeningen tot een uitgewerkte 3D-tekening. U overtuigt met deze module de klant om uw gepersonaliseerd ontwerp te kiezen.

Met een druk op de knop print u dadelijk een correct berekende offerte af, netjes voorzien van het bedrijfslogo en opgemaakt volgens de gangbare normen van uw bedrijf. U voegt desgewenst een verkoopscontract toe of print het uit op een later tijdstip.

Na het afleveren van een voorschotfactuur bekomt u alle gepersonaliseerde stuklijsten voor de fabricage. Deze kunnen worden doorgegeven aan optimalisatie software wat leidt tot bedrijfsoptimale zaaglijsten. Eenmaal de werkstukken verzaagd en voorzien van een ID stelt u de volgende machines in het productieproces snel en juist in om foutloos de correcte bewerkingen uit te voeren.

De fabricage unit voert desgewenst ook een complete productiecontrole uit. Het pakket zorgt er daarenboven voor dat de juiste toeleveringsartikelen besteld worden, herinnert u eraan om een tussenfactuur aan de klant te bezorgen, behoudt het overzicht over de afgesproken leveringsdata en zorgt tijdig voor de eindafrekening.

Reageren is niet mogelijk