Naar Peru reizen? Dat is een geweldig idee!

atacama - peru reizen

Denkt u al na over uw reis die u in de zomervakantie gaat maken? Misschien is het een leuk idee om een trans-Atlantische vlucht te maken naar het prachtige Zuid-Amerikaanse land Peru. Reizen door dit prachtige bosrijke en bergachtige landschap is als een droom die u nooit meer gaat vergeten. U kunt bij ons, atacama.be, diverse individuele reizen boeken die u langs allerlei hoogtepunten van dit land voeren. Natuurlijk landt u in Lima, de hoofdstad van Peru. De reizen beginnen in principe vanuit de hoofdstad en zullen u er uiteindelijk weer naar terugleiden. Gaat u trouwens liever met een groep onbekenden een groepsreis maken? Bij ons is het allemaal mogelijk. Het is aan te raden om tussen april en november door Peru te reizen omdat deze periode het droge seizoen overlapt. Aangezien u voornamelijk buiten de vakantie doorbrengt is mooi en aangenaam weer wel zo prettig. Voordat u naar Peru kunt reizen hebt u wel een aantal vaccinaties nodig. Weliswaar zijn diverse inentingen niet verplicht, het is wel aan te raden om ze te nemen want voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Peru maakt deel uit van het Andes gebergte. De kans dat u tijdens uw Peru reizen bijvoorbeeld een echte zeldzame condor ziet vliegen is behoorlijk groot. En u kunt uiteraard de wonderen van de vergane Inca-cultuur aanschouwen.

Door Peru reizen is een geweldige ervaring

Een aantal hoogtepunten uit de diverse Peru reizen die we op dit moment aanbieden willen we u natuurlijk niet onthouden:

  • U kunt een rondreis maken langs diverse Inca-monumenten zoals het wereldberoemde Machu Pichu. Dat is het laatste toevluchtsoord van de laatste Inca’s.
  • U kunt ook naar Huarez, de klimmersstad van Peru. U kunt langs de prachtige pieken van de Andes wandelen. Bent u een echte klimmer? Dan bieden we u zelfs klimavonturen aan. Houdt er rekening mee dat u wel moet acclimatiseren.
  • Of maak kennis met de flora en de fauna van het Amazone-regenwoud.

U leest het, naar Peru reizen is een top idee als u van wilde natuur, machtige dieren en oude beschavingen houdt. Een heerlijke temperatuur, vriendelijke mensen en een rijke culinaire geschiedenis. Dat zijn zo maar wat geweldige speerpunten van dit land. Op dit moment bieden we 12 verschillende Peru reizen aan. En dat is nog niet alles want u kunt ook andere landen van dit prachtige continent ontdekken dankzij Atacama reizen. Zo bieden we niet alleen maar Peru reizen aan, maar ook reizen naar onder andere Chili, Bolivia en Argentinië.

Meer weten over de verschillende reizen? Kijkt u dan op onze site

Bent u een avonturier en wilt u graag andere culturen ontmoeten? Wilt u de toppen van het Andesgebergte verslaan of de prachtige restanten van de Inca-beschaving aanschouwen? Maak dan uw keuze tussen de vele reizen die u bij ons kunt boeken en vraag een offerte aan. U krijgt per mail een prijsopgave en dan kunt u de reis vervolgens bevestigen. Op onze site vindt u erg veel foto’s over de diverse Peru reizen. Als u graag nog meer prachtige momenten wilt zien dan kunt u even naar onze Facebookpagina of Instagramaccount gaan. Wilt u graag kennismaken met de diverse reizen? Dan bieden we het gehele jaar door allerlei interessante infoavonden aan. Het is wel verstandig om u daar even voor aan te melden. Liever een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers? Dan bent u van harte welkom in ons reisbureau in Melle, België. Ook Nederlanders zijn van harte welkom op onze website vindt u een uitgebreide routebeschrijving dus we hopen snel van u te horen!

Reageren is niet mogelijk