Laat het tassen bedrukken maar aan ons over

U wit misschien tassen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam om uit te delen aan uw klanten. In deze moderne tijden kunt u niet meer aan komen zetten met tasjes gemaakt van plastic. Gelukkig moet men daar in Nederland tegenwoordig al extra geld voor betalen. Maar qua duurzaamheid zou het überhaupt een stuk beter zijn om helemaal over te stappen op andere materialen. Wij kunnen bijvoorbeeld tassen bedrukken van natuurlijke grondstoffen. Denk aan tassen van katoen en jute. Maar ook van papier. Ook al worden er bomen voor gekapt, het vergaat in ieder geval mocht de tas onverhoeds op straat of in de natuur terechtkomen. En die kans is groter dan u denkt. Kijk maar eens om u heen op straat en u zult zich wellicht eens iets meer gaan bekommeren over al het straatvuil. Laat het tassen bedrukken in het vervolg maar aan ons over want onze producten zijn niet alleen biologisch afbreekbaar en recyclebaar, ze kunnen vele malen gebruikt worden. Dus eigenlijk doet u er uw klanten ook een erg groot plezier mee. U hoeft natuurlijk niet alle producten die u bij Ecorelatiegeschenken hebt gekocht gratis aan de klant mee te geven. Een papieren zak is nog tot daar aan toe. U zult zien dat klanten bereid zijn om wat dieper in de buidel te tasten als het om een mooie tas gaat met een duidelijk logo die ze tevens meerdere malen kunnen gebruiken.

Deze tassen bedrukken we in een dag

Dankzij de perfecte afwerking kunnen wij katoenen tassen bedrukken in iedere gewenste afmeting. Weet u trouwens al welke informatie u op deze tassen wilt bedrukken? We raden het aan om een logo te ontwerpen of om de tas te voorzien van een pakkende slagzin. Ook enige informatie over uw bedrijf naam, adres en/of contactgegevens mogen niet ontbreken. Mensen zijn er dol op om geschenken te krijgen. Deel ze daarom uit als cadeautje aan uw vaste klanten of stop ze in een kerstpakket als verrassing aan uw personeel. U hebt er natuurlijk ook erg veel aan om deze tassen te bedrukken. Zeker als u voor de duurzamere variant kiest. Men zal het vaak gebruiken en daardoor creëert u vele wandelende reclamezuilen. Daar kan geen televisiecampagne tegenop. Kiest u bijvoorbeeld voor de katoenen versie? Verklein dan uw keuzes door de volgende kenmerken aan of uit te vinken:

  • De kleur van de tas,
  • De prijs per stuk. Geef bijvoorbeeld uw minimumbedrag of maximumbedrag aan,
  • De lengte van de hengsel,
  • Het materiaal: katoen of canvas,
  • U kunt zelfs de materiaaldikte bepalen,
  • En de verwachte levertijd.

Nadat u een keuze hebt gemaakt kunt u de afbeelding en teksten uploaden. Geef aan hoeveel stuks u wilt hebben en vul al uw gegevens in. U kunt direct het bedrag overmaken via een online betaalservice en vervolgens gaan we voor u aan de slag.

Ook ander verpakkingsmateriaal bedrukken we op uw verzoek

Gemiddeld leveren we tussen de 5 en de 15 werkdagen. Dit is afhankelijk van het type drukwerk, de oplage en de drukte. Hebt u nog vragen over het tassen bedrukken? Stuur dan gerust een mailtje of bel ons even op. Ook vele andere ecologische producten kunt u in een handomdraai bestellen. Bijvoorbeeld een ecologische pen, paraplu, appel of waterflesjes. Stap over op duurzame producten zodat u actief kunt bijdragen aan de in stand houding van het milieu. We hebben maar een planeet en daar moeten we zuinig op zijn. Vergeet niet om ons te volgen via de sociale media en om onze producten of service te beoordelen. Een review is zeer welkom!

Reageren is niet mogelijk