Jij kiest toch ook voor een Landal last minute?

Jij kiest toch ook voor een Landal last minute?Heb je nog niks geboekt deze zomer? Wellicht is een Landal last minute dan iets voor jou. Waarschijnlijk ben jij net als iedereen zo’n beetje het hele jaar door druk. Er wordt steeds meer van je verwacht op je werk. Het is dan ook niet verkeerd om hier zo nu en dan eens even aan te ontsnappen. Vorige zomer boekte ik een Landal last minute. Hier zou ik zelf echt niet zo snel aan denken. Over het algemeen ben ik meer van de tripjes naar Spanje, Griekenland, Italië, maar ook zeker Scandinavië. Nederland leek me nooit zo interessant. Daar ben ik helemaal van terug gekomen. Samen met mijn kinderen en mijn man heb ik een ontzettend gave Landal last minute vakantie gehad! We gingen naar Port Zélande, een vakantiepark in Ouddorp. Dit ligt op een eiland van Zuid-Holland. In dit artikel zal ik jullie vertellen waarom wij hebben gekozen voor deze vakantie en hoe het ons is bevallen. 

Landal last minute bij Bungalowvakantieparken.be

Het lijkt wat ver gezocht: een Nederlandse vakantie boeken via een Belgische website. Echter is het voor ons heel gebruikelijk geworden. Wij zijn helemaal weg van de volgende website: bungalowvakantieparken.be. Op deze site staan alle aangeboden vakanties gewoon erg duidelijk weergegeven. Ook kun je duidelijk zien hoeveel sterren dit vakantiepark heeft gekregen. Wij vonden hier ook onze Landal last minute. Ik stond versteld van hoe veel Landal parken er in Nederland zijn. Vorig jaar hebben wij onze badkamer verbouwd. Hierdoor was het niet mogelijk om afgelopen zomer ook nog eens helemaal naar Spanje te gaan. Het budget was dus wat minder dan voorgaande jaren, maar dat mocht de pret niet drukken. Een Landal last minute is een super idee voor mensen die in hetzelfde schuitje zitten als wij. Je weet namelijk ook zeker dat de kinderen zich zullen vermaken. Mijn man en ik vonden het altijd wel goed dat onze kinderen op buitenlandse campings meededen aan de animatieprogramma’s. Zo leerden ze omgaan met de andere taal en met de verschillende culturen. Toch zagen we deze zomer dat de kinderen het heerlijk vonden dat de animatieprogramma’s eens in het Nederlands waren. We hebben ons niet echt voor kunnen bereiden op de Landal last minute. We boekten het namelijk letterlijk één dag van te voren. Het was heerlijk dat we het thuisfront gewoon konden appen vanuit onze databundel. Ook vond ik het erg prettig dat ik alle producten in de supermarkt kon vinden die ik nodig had. Dit is in het buitenland nog wel eens anders. We zijn op het park helemaal tot rust gekomen.

 Overige bestemmingen

Je kunt natuurlijk een Landal last minute boeken in Nederland. Echter zijn er nog veel meer Landal parken, ook buiten Nederland! Dit heb ik nooit geweten maar op de website is een duidelijk overzicht te vinden van alle bestemmingen. De Landal last minute parken die aangesloten zijn bij Bungalowvakantieparken.be kun je onder andere vinden in de volgende landen:

  • België
  • Nederland
  • Frankrijk
    Duitsland

Heb jij ook nog niks geboekt voor deze zomer? Maak het jezelf gemakkelijk en kies voor een heerlijke Landal last minute op de website van Bungalowvakantieparken.be.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk