Goed geholpen door de ontstoppingsdienst

Wanneer je ’s ochtends vroeg wakker wordt en het eerste wat je ontdekt is dat het toilet niet meer goed doortrekt, is niet de beste manier om je dag te beginnen. Helaas was dit voor mij een tijdje geleden wel het geval en ik baalde als een stekker. Ik had een drukke dag op het werk tegemoet en ook mijn man had de nodige dingen die hij die dag moest regelen. Het was dus absoluut geen goed moment om een rioolprobleem te hebben. Je kunt echter een niet doortrekkend toilet niet negeren en dus moesten we hier zo snel mogelijk actie op ondernemen. Een snelle zoektocht op het internet bracht ons op de website van het bedrijf Rioolprobleem Kwijt. Zij bieden hun diensten door heel Nederland aan en ze brengen je in contact met de lokale ontstoppingsdienst en dat is nu precies waar we naar op zoek waren.

  • Vrijblijvend advies
  • Offerte aanvragen
  • Een afspraak maken

Op de website kun je terecht voor uiteenlopende zaken. Van het lezen van meer informatie over rioolproblemen tot het maken van een afspraak. Dit laatste kan zelfs met spoed! Dit gaf al meteen een uitstekende indruk. We hadden er eigenlijk geen tijd voor om uitgebreid een offerte aan te vragen en dus heb ik meteen contact opgenomen met Rioolprobleem Kwijt om vrijblijvend advies in te winnen over wat we nu het beste konden doen. De medewerker die ik sprak raadde me eigenlijk meteen aan om een afspraak met de lokale ontstoppingsdienst te maken. Ze vermoedde dat het probleem dat we hadden alleen maar erger zou worden en dat wilden we natuurlijk niet!

De ontstoppingsdienst snel bij ons voor de deur

We konden gelukkig nog voor dezelfde dag een afspraak maken met de ontstoppingsdienst. We hebben daarvoor wel wat dingen in ons schema moeten omgooien, maar dit vonden we eigenlijk niet zo erg met de achterliggende gedachte dat we dan snel van dit probleem af zouden zijn. Op het afgesproken tijdstip stond de specialist van de ontstoppingsdienst bij ons voor de deur en hij is meteen aan de slag gegaan. Al snel had hij ontdekt waar het probleem door veroorzaakt werd en gelukkig kon het direct gerepareerd worden. De ontstoppingsdienst had ons van tevoren gewaarschuwd dat dit namelijk niet altijd het geval is. Het hangt er maar net vanaf wat de oorzaak is en of ze de eventuele onderdelen in huis hebben om dit weer helemaal in orde te maken. Dat was bij ons dus gelukkig wel zo!

Snel van het probleem af

De dag begon misschien niet zo goed, gelukkig eindigde het een stuk beter. De ontstoppingsdienst was heel erg duidelijk over wat er allemaal moest gebeuren en de specialist is een aantal uur in ons huis aan de slag geweest. Ik kon gelukkig in de tussentijd nog wel wat werkklussen verrichten, de tijd ging dus niet helemaal verloren. Wat mij ook heel erg meeviel was de rekening die we uiteindelijk kregen. We hadden natuurlijk geen offerte voor de ontstoppingsdienst kunnen aanvragen en ook hadden we op een hele korte termijn een afspraak gemaakt. Ik had dus eigenlijk verwacht dat we een hele hoge rekening zouden krijgen van de ontstoppingsdienst, maar dit viel heel erg mee. Ik was wel heel blij dat het op deze manier gebeurde en niet andersom. Het was toch wel heel erg vervelend geweest als we een veel lager bedrag verwacht hadden en dat die dan veel hoger uitviel. Ook de service van de ontstoppingsdienst beviel ons heel erg goed. Het is dus echt een aanrader om bij een rioolprobleem contact op te nemen met Rioolprobleem Kwijt.

Reageren is niet mogelijk