EPDM rubber is isolerend en ijzersterk

EPDM rubber is een polymeer en dus een verbinding van een koolstofketen. Dat maakt het tot een zeer rekbaar en sterk rubber dat uitermate geschikt is als dakbedekking. Veel dakdekkers en aannemers zweren bij EPDM rubber. Of u nu als particulier een aantal rollen EPDM rubber nodig hebt voor het dak van uw pas gebouwde garage of schuurtje, of omdat u verantwoordelijk bent voor een gigantische hoeveelheid daken omdat u een woonwijk bouwt, wij staan in ieder geval voor iedereen klaar. We hebben een groot magazijn zodat we steevast al het bestelde EPDM rubber binnen enkele dagen kunnen bezorgen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Kijk dan even op interexpress.nl. Wij leveren EPDM rubber in de Europese standaardmaten met diktes van 1 millimeter of 1,3 millimeter, afhankelijk van het type dak. U kunt EPDM los kopen in rollen maar ook als totale pakketten zodat u er geen lijm bij hoeft te kopen. De lijm bevestigt u aan de ondergrond, dus aan het dak. Zorg er wel voor dat het dak egaal is gemaakt door het eventueel te schuren. Dan zal het EPDM rubber direct blijven zitten. De hoeken van het EPDM rubber moet u wel aan beide kanten vastlijmen voor een optimaal resultaat. U hebt er vervolgens geen omkijken meer naar. Meer dan 25 jaar is uw dak optimaal beschermd, geïsoleerd en waterdicht!

Met EPDM rubber kunt u alle daken bedekken

EPDM rubber wordt niet alleen voor platte daken gebruikt maar is ook voor schuine daken een goed product zodat uw dak waterdicht blijft. Dan kunt u vervolgens de dakpannen plaatsen. Bij platte daken is een goede waterafvoer erg belangrijk want stilstaand water kan op de lange termijn voor lekkage zorgen. Daarom verkopen we tevens:

  • Daktrimmen,
  • Waterafvoeren,
  • En extra isolatiemateriaal zoals isolatieplaten.

Na het aanbrengen van het rubber op uw dak is het verstandig om het goed aan te drukken. Dat kunt u met uw hand doen maar het is wellicht geen slecht idee om er een aandrukroller bij te bestellen. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,9 op basis van meer dan 375 beoordelingen en reviews mogen we wel stellen dat u bij ons een topkwaliteit aan EPDM rubber mag verwachten. Wellicht wilt u ons ook wel een cijfer geven. Ook onze service moet u niet onderschatten. Desnoods komt er iemand bij u langs om het dak op te meten en om u te adviseren over de aanschaf van dit dakbedekkingsmateriaal. De randen gebruikt u voor de laatste 20 centimeter van uw dak zodat u opstaande randen netjes kunt afwerken. Deze randen bevestigt u niet met de rubberlijm maar met de bijgeleverde kit.

Houdt u de site scherp in de gaten?

Bestellen is zeer eenvoudig. U kiest de producten die u nodig hebt en dan vult u uw contactgegevens in zoals uw naam, adres en e-mailadres. Dan kunt u het bedrag direct betalen via PayPal of iDEAL. In Nederland betaalt u €14,95 aan transportkosten en in België €29,95. Het verschil is het feit dat ons bedrijf is gevestigd in Nederland. Mocht u in het groot bestellen en komt uw bestelling daarom boven een bedrag hoger dan €999,- uit? Dan betaalt u niets extra’s. Onze producten zijn al erg goedkoop maar we hebben zo nu en dan nog scherpere prijzen op onze website staan. Wilt u graag op de hoogte blijven van deze spraakmakende kortingen? Volg ons dan via Facebook, Twitter en Google+. Uiteraard kunt u uw e-mailadres opgeven zodat u maandelijks kunt profiteren van prachtige aanbiedingen. We sturen u namelijk gratis onze nieuwsbrief toe. Nog vragen? Bel of mail vandaag nog!

Reageren is niet mogelijk