Een spliksplinter nieuwe iPad bescherm je met één van de vele iPad hoesjes

Een iPad is naast de iPhone één van de meest belangrijke objecten om te hebben. Een iPhone is leuk, maar af en toe is een groter scherm toch wel erg fijn. Een iPad is daarom een perfecte aanvulling op je iPhone. Een iPad is bijvoorbeeld perfect je voor je werk als je veel onderweg bent. Je kunt documenten opslaan en lezen via de iPad, je kunt snel je mail en de bijlagen bekijken op een groot scherm en je kunt ook gelijk via Skype, Viber of een ander programma contact houden met je collega’s. Je kunt niet bellen met een iPad, maar met programma’s als WhatsApp, Skype of Viber kun je toch gewoon bellen met mensen. Sterker nog, mensen bellen zelden nog met de officiële telefoon applicatie. Het is veel makkelijker om berichtjes en appjes te sturen en als je toch wilt praten, dan kan dat via de bovengenoemde programma’s zonder dat het je belminuten kost. Een bijkomend voordeel is dat je ook kunt videochatten. Maar een dergelijk wonder van de techniek heeft ook zo een eigen set aan nadelen. Het belangrijkste nadeel is de kwetsbaarheid. Een iPhone is kwetsbaar, maar is tevens klein. Deze kun je dus in je broekzak kwijt en het oppervlak dat zou kunnen beschadigen is vrij klein (relatief gezien). Een iPad is veel groter waardoor het oppervlak dat kapot kan gaan dus kwetsbaarder is. Daarnaast is een iPad door het grote voormaat niet zo handelbaar als een iPhone. Maar dergelijke nadelen zijn gemakkelijk op te lossen met een iPad hoesje. De iPad hoesjes zijn er in verschillende soorten en maten. Welke iPad hoesjes geschikt zijn hangt een beetje af van de manier waarop je je iPad gebruikt. Als student kun je bijvoorbeeld kiezen voor de iPad hoesjes met ingebouwd toetsenbord. Ideaal voor het maken van aantekeningen tijdens colleges. Nadeel van een dergelijke iPad hoesjes is dat ze nogal fors zijn vanwege het toetsenbord. De dunne iPad wordt met zulke iPad hoesjes een stuk dikker en zwaarder. Wil je de iPad alleen beschermen en heb je geen toetsenbord nodig, dan is een flipcover een goed idee. Je vervangt de achterkant van de iPad met een nieuwe achterkant waar de flipcover aan vast zit. Zo blijft de iPad nagenoeg van hetzelfde formaat. Daarnaast kun je de flipcover gebruiken als stand hoesje. Maar er zijn natuurlijk vele andere iPad hoesjes. Meer hierover lees je hieronder.

De verschillende iPad hoesjes van b2telecom.be

Als je op zoek bent naar iPad hoesjes, dan moet je je realiseren dat je heel veel keuze hebt. De iPad hoesjes zijn er namelijk niet alleen om je iPad te beschermen, maar ook om deze op te leuken. Zo kun je via b2telecom.be bijvoorbeeld een siliconen hoesje bestellen in de vorm van een beertje. Of wat dacht je van een stand hoesje met een mooie luipaard print? Je kunt tegenwoordig zelfs je eigen iPad hoesjes ontwerpen. Als de bestaande hoesjes geen leuke designs hebben die voldoen aan jouw smaak, dan kun je dus gewoon zelf een hoesje ontwerpen. Ook dit kun je doen via b2telecom.be.

Verschillende tablet hoesjes voor verschillende tablet merken

Natuurlijk heeft niet iedereen een iPad. Dus mocht je een tablet hebben van een ander merk, ook dan kun je daarvoor een hoesje kopen via b2telecom.be. Zo kun je onder andere hoesjes kopen voor de volgende tablets:

  • Asus
  • HP
  • Huawei
  • Lenovo
  • Microsoft
  • Samsung

Wat voor soort tablet je ook hebt, je profiteert bij b2telecom.be altijd van de laagste prijzen. Verzending is vanaf 20.00 euro helemaal gratis.

Reageren is niet mogelijk