Een gratis prepaid kaart om flexibel te kunnen bellen

Met een telefoonabonnement betaal je elke maand een vast bedrag. Dit bedrag betaal je ongeacht je belgedrag. Dus als je een hele maand niemand belt, dan betaal je nog altijd de belkosten. Dat betekent dat je eigenlijk altijd teveel betaalt. Mocht je geen onbeperkte hoeveelheid belminuten hebben, dan moet je bijbetalen als je over je limiet heen gaat. Je betaalt daardoor altijd teveel, want je belt immers ofwel minder dan het aantal belminuten dat in je abonnement zit of je betaalt extra voor de belminuten buiten je bundel. Afhankelijk van je eigen belgedrag, is het natuurlijk wel zo verschillende opties beter of minder zijn. Iemand die veel belt, heeft baat bij een abonnement waarmee hij of zij onbeperkt kan bellen. Iemand die juist heel sporadisch eens een telefoontje pleegt, kan beter een prepaid kaart gebruiken. Daar komt bij dat mensen soms ook verschillende telefoons gebruiken voor uiteenlopende doeleinden. Zo kun je een privé telefoon hebben waar je ook heel veel mee internet, maar daarnaast kun je een werktelefoon hebben die enkel bedoeld is om te bellen. Het kan dan ook zo zijn dat je het liefste een prepaid kaart gebruikt. Het is dan goed om te weten dat je deze gratis toegestuurd kunt krijgen. Je kunt voor informatie over de prepaid kaart terecht op de website van gratissimkaarten.be. Hier leer je alles over de vele mogelijkheden voor wat betreft een prepaid kaart. Het mooie is dat je in ieder geval een prepaid kaart kunt gebruiken zonder dat je voor de kaart zelf moet betalen. Je betaalt dus pas op het moment dat je de kaart oplaadt. Heb je even geen beltegoed nodig, dan hoef je de kaart ook niet op te laden. Je kunt de telefoon dan wegleggen zonder dat de abonnementskosten doortikken. Een sim only abonnement is weliswaar vaak goedkoper dan een abonnement met een toestel, maar je betaalt ook bij sim only elke maand voor je abonnement. Je kunt de opgespaarde belminuten dan ook niet meenemen, want alles staat aan het begin van de maand weer netjes op nul. Het kan dus aanzienlijk goedkoper zijn om gebruik te maken van een prepaid kaart. Daar komt bij dat het om privacy redenen soms ook een idee kan zijn om gebruik te maken van een prepaid kaart. Het is dan ook een goed idee om gewoon eens te kijken op de site van gratissimkaarten.be. Hier vind je in ieder geval genoeg informatie over de mogelijkheden die je hebt als je op zoek bent naar gratis simkaarten.

Bestel direct een prepaid kaart bij de provider van je keuze

Je kunt via de site van gratissimkaarten.be direct zien waar je zoal terecht kunt voor een prepaid kaart. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor providers als: 

  • Lyca
  • Orange
  • Proximus
  • Simyo

Je hebt dus nogal wat te kiezen en in die zin is het ook fijn dat je gebruik kunt maken van een site als gratissimkaarten.be. Deze site maakt het zoeken net even een stukje makkelijker. 

Surf naar gratissimkaarten.be en maak je keuze

Via de website van gratissimkaarten.be kun je gemakkelijk een keuze maken voor de juiste provider. Dus surf naar de site, kies je provider en bestel jouw simkaart. 

Reageren is niet mogelijk