Blijvend 10 kg afvallen

Vindt u zichzelf te zwaar en wilt u graag de overtollige kilo’s kwijt? Dan zijn er uiteenlopende diëten die u daarvoor kunt volgen. De een garandeert u een nog sneller resultaat dan de ander, maar helaas hebben wij slecht nieuws voor u. Wanneer een dieet te mooi voor woorden lijkt, dan is dat ook vaak het geval. Het is uiteraard mogelijk om in zeer korte tijd 10 kg af te vallen, maar dit betekent vaak ook dat u dit gewicht (en soms zelfs nog een beetje extra) er binnen de kortste keren weer aan heeft zitten nadat u met het dieet gestopt bent. Het heeft veel meer voordelen om 10 kg afvallen met een realistisch dieet te doen en dit over een langere periode te bereiken.

  • het is makkelijker vol te houden
  • je lichaam kan wennen aan minder calorieën
  • je leert jezelf een nieuwe levensstijl aan
  • het is makkelijker om het gewicht er ook af te houden

Wanneer u gaat afvallen dan doet u dat natuurlijk niet om die kilo’s er zo weer aan te eten. Wanneer u uw lichaam te weinig calorieën geeft en u uzelf ook niet de tijd gunt om aan uw nieuwe dieet te wennen, dan is het bijna gegarandeerd dat dit gebeurt. Het is echt stukken beter voor u om langzaam te beginnen met 10 kg afvallen en op die manier het gewicht er ook echt af te houden. 10 kg afvallen is geen sprint, maar een marathon. Het duurt misschien langer, maar het resultaat is er dan ook naar!

10 kg afvallen met het proteïne dieet

U vraagt zich nu dan vast af wat dan het dieet is dat u het beste kunt volgen. Dat vertellen wij u graag. Door de 4 fasen in het Proteïne Dieet te volgen, zult u in ongeveer 12 weken 10 kg afvallen. De resultaten van het volgen van dit dieet verschillen per persoon, maar gemiddeld valt men 0,8 kg per week af. Vindt u dit als weinig klinken? Hou dan goed in gedachten dat u uw lichaam ook de tijd moet geven om te wennen aan uw nieuwe voedingspatroon en aan het afvallen. Het duurt even voordat het lichaam geaccepteerd heeft dat u een nieuw gewicht heeft. Een van de redenen waarom 10 kg afvallen door zoveel mensen als moeilijk wordt ervaren is omdat je door je eigen lichaam als het ware gesaboteerd wordt. Automatisch zal het proberen om het gewicht dat u nu heeft te behouden. Wanneer u dus gaat afvallen, zal uw lichaam ervoor zorgen dat u honger voelt in de hoop dat u meer gaat eten. In het Proteïne Dieet is daar rekening mee gehouden. Het duurt lang voordat proteïne verteert is en dus heeft u geen hongergevoel tijdens het volgen van dit dieet.

Begin vandaag nog met 10 kg afvallen

Beginnen met 10 kg afvallen hoeft niet per se op een speciale datum of op een maandag. U kunt op ieder ogenblik besluiten om ermee te starten. U gaat simpelweg naar de website van Predivita en bestelt daar het programma. U krijgt dan direct alle informatie die u nodig heeft om het dieet te volgen naar u toegestuurd. Wilt u meer of minder dan 10 kg afvallen? Dan kan dat natuurlijk ook met dit Proteïne Dieet. Het is zo opgebouwd dat het voor iedereen eenvoudig te volgen is. Wanneer u de 10 kg afvallen heeft bereikt, introduceert u langzaam weer voedingsmiddelen die u voor het volgen van het dieet graag at. En dat zonder dat de kilo’s weer terugkomen!

Reageren is niet mogelijk