Bierviltjes

Voor bierviltjes bedrukken heeft Printdeal.be ruime keus in allerlei vormen voor diverse gelegenheden. Zo bieden ze de vormen voor een pub of café tot aan de grote oplages voor een grote dansclub. Hoe groter de ruimte, hoe meer viltjes je nodig hebt. Nog leuker is om de bierviltjes bedrukken met daarop het logo van de zaak. Of de naam van de club of pub. Met op de achterkant een mooie herkenbare afbeelding die bijdraagt aan de sfeer van de omgeving. Natuurlijk hoeft het niet per se te gaan om een horecagelegenheid. Mocht jij zelf een feest geven waarbij je de mensen dranken gaat serveren, dan is het ook leuk om dit persoonlijker te maken met speciale viltjes. Zo kan je voor een bruiloft bierviltjes bedrukken waar de namen en foto’s van het echtpaar staan afgedrukt. Voor een verjaardag voorzie je ieder bierviltje met een foto van de jarige. Hoe je het bierviltje ook wilt vormgeven, het kan uitgevoerd worden door Printdeal.be. Vanaf 50 stuks is bierviltjes bedrukken mogelijk tot een maximum van 200 stuks. Daarna begint het minimale aantal voor bierviltjes bedrukken bij 50000. Dit is perfect als je bijvoorbeeld voor een bedrijfsevenement ervoor wilt zorgen dat ieder bierviltje in de stijl is van de organisatie. Indien je na het evenement nog overhebt, dan kunnen ze mooi gebruikt worden als relatiegeschenk.

Bierviltjes bedrukken in stijl

Wat de gelegenheid voor bierviltjes bedrukken ook is, Printdeal.be verzorgd een optimale uitvoering van het drukwerk. Ook voor deze producten. Ten eerste denken ze duidelijk aan alle gelegenheden en sferen waarin de artikelen nodig zijn. Dit is al te zien aan de namen die zij hebben gegeven voor iedere soort:

  • Pub, met een standaard vierkante vorm.
  • Klassiek in een ronde vorm.
  • Grand Café, heeft een rechthoekige vorm.
  • Bar Deluxe, vierkant maar met een ronde boven- en onderkant.
  • Beachclub, ovale vorm.
  • Saloon, vierkant met een ronding aan de bovenkant.
  • Club, met een ronde boven- en onderkant.
  • Schild, bierviltje in schildvorm.

Voor bierviltjes bedrukken kies je de vorm die aansluit bij jouw gelegenheid. Als je een pub rund kan je best een saloonvorm kiezen als deze meer past bij de uitstraling van jouw pub. Wie weet geeft het jouw horeca weer net iets extra’s of past het beter bij jouw logo of naam. Je kan het helemaal zelf selecteren. Let wel goed op het aantal oplages. Zo is de Saloon verkrijgbaar vanaf 50000 stuks en de Pub van 50 stuks. Dit is wel een verschil, ook qua budget.

Het afdrukken van de ontwerpen

Geef aan of je de bierviltjes bedrukken op beide kanten wilt laten gebeuren of op een kant. Bij beide opties maakt Printdeal.be gebruik van de full color druktechniek. Hierbij worden de CMYK-kleuren bij het afdrukken gemengd waarna de afbeelding direct op het oppervlak afgedrukt kan worden. Het is een andere techniek dan de PMS-techniek waarbij het mengen voorafgaand aan de bedrukking plaatsvindt. Full color is beter geschikt voor het afdrukken van foto’s. Met de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) worden foto’s zo scherp mogelijk afgedrukt bij bierviltjes bedrukken. Lever je ontwerpen gewoon zo goed mogelijk aan, ook volgens de specificaties van Printdeal.be en ieder bierviltje wordt helemaal aangepast aan jouw zaak of evenement. Bij bierviltjes bedrukken is er natuurlijk sprake van een kleiner oppervlak. Daarom is het belangrijk dat jouw aangeleverde bestanden geschikt hiervoor zijn. Gelukkig geeft Printdeal.be in de informatiesheet duidelijk aan welke eisen jouw bestanden moeten voldoen, zodat het resultaat zo scherp en kwalitatief mogelijk is. Tenslotte is het belangrijk dat jouw bierviltje zo goed mogelijk opvalt, dat ook deze bijdraagt aan de sfeer van Pub, Club of het feestelijke evenement.

Reageren is niet mogelijk